Xman silicone

Xman Silicone is speciaal ontwikkeld voor de verlichting van vaginale droogheid en intiem gebruik. Gebruik zo veel of weinig Xman Silicone als nodig om optimaal van de seksuele activiteit (penetratie, masturbatie) te genieten.

Veel vrouwen ondervinden door bindmiddelen in silicone glijmiddelen irritaties in en rond de geslachtsstreek. Xman Silicone bevat geen bindmiddelen!!

Waarom kies je voor Xman silicone

Glijmiddelen dienen geregistreerd te zijn als een cosmetica artikel of als een medisch hulpmiddel. Bij registratie als een cosmetica artikel behoeft deze niet getest te worden en kan het zijn dat deze daardoor niet veilig zijn voor inwendig gebruik.

Wij hebben er voor gekozen om Xtreme Silicone uitvoerig te laten testen door officiële instanties. Deze hebben Xtreme Silicone geschikt bevonden als medisch hulpmiddel (veilig voor inwendig gebruik) en daardoor draagt Xtreme Silicone het CE-Keurmerk !

Xtreme Silicone is ook uitermate geschikt als massage olie en door al deze mogelijkheden een gewild glijmiddel / massagemiddel bij swingers.

Xman silicone is een speciaal glijmiddel

X-Man Silicone is een speciaal glijmiddel, op basis van siliconen. De gel voelt fijn aan en is zeer vriendelijk voor de huid. Het is een glijmiddel dat geen effect heeft op latex en rubber. Je kunt het middel dus overal en altijd gebruiken. En het is in gebruik heel zuinig. Je hebt maar een paar pompjes nodig voor wat glijplezier, met deze verpakking van 490 ml kun je dus heerlijk lang doen.

Dus waar wacht je nog op? De X-Man Silicone glijmiddel is echt het beste glijmiddel wat je online kunt kopen. Bezoek daarom de website eens en probeer het zelf uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *